Megosztanék pár gondolatot a hajápolásról a téli időszakban!

A téli időszak a hajat és a fejbőrt is megviseli. Ha nem viselünk fejfedőt a hideg kezdi ki a fejbőrt, ha viselünk akkor a fülledtség. Ezért fokozottabban vigyáznunk kell a hajápolásra.

erabelle-teli-hajapolas-3

Kerüljük a rossz minőségű samponok használatát!

Ragaszkodjunk a lágyan tisztító professzionális samponokhoz. Drágábbak ugyan de kiválóbbak a rossz minőségű, sokszor génkezelt samponokkal szemben. Egy neves cég aligha engedheti meg magának a silány minőséget.

erabelle-teli-hajapolas

A hajunk hidratálására figyelmet kell fordítanunk!A fejfedő alatt gyorsabban zsírosodik, fényét, rugalmasságát veszíti a haj.

Szerkezeti felépítése a hajunknak szinte hasonló a bőrünkével. Ezért nedvességtartalmára fokozottan ügyelni kell! Használjunk kondicionálókat, hogy a haj csillogó és fényes legyen!

A sapka alatt gyorsabban szaporodnak a baktériumok a keletkezett hő miatt, nem beszélve  a korpáról. A korpa kezelésében jobb a fodrász tanácsát kikérni.

A sampont oldott állapotban vigyük fel a fejre és mossunk alaposan kétszer hajat. A hajvégeket ne dörzsöljük össze vissza, itassuk le a törülközővel a vizet a hajról. Ne használjunk forró vizet a mosásnál és az utolsó öblítést végezzük langyos vízzel.

Remélhetőleg szolgáltam pár jó tanáccsal!

erabelle-teli-hajapolas-2

Látogass el szalonunkba ahol hajtípusodnak megfelelő ápolásban lesz részed 🙂

Alice
fodrász
0670 414 2570

Téli hajápolás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük