Időpont foglalás

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket az Erabelle Szépségszalonban a Budapest XIII. kerület, Hegedűs Gyula utca 43. szám alatt.

Időpont egyeztetés szükséges a következő telefonszámokon, vagy az e-mail címeken:

A műköröm

Mindenféle tévhittel ellentétben, a köröm nem károsodik a műkörömtől, hiszen élő sejteket nem tartalmaz. A köröm elszarusodási folyamat következménye, ezért nem kell attól tartani, hogy tönkre megy a műköröm miatt. Két műköröm felhelyezés között sem kell „pihentetni” és „levegőztetni” a körmöket, mivel-ahogy már említettem-nem tartalmaz élő sejteket.

Ellenben ha műkörmöt viselünk, nyugodtan mosogathatunk, kertészkedhetünk, nem kell attól félnünk, hogy körmeink tönkremennek, vagy lepattogzik a frissen felkent körömlakkunk.A műköröm tartós, mivel ellenáll a különböző fizikai és kémiai hatásoknak.
Persze nem tönkretehetetlen, de erősebb, mint a természetes köröm. Nem igényel különleges ápolást. Egyéntől függően 2-4 hetente célszerű karbantartani, újratölteni, vagy reszelni, melyet bízzunk szakemberre, úgy ahogyan a leszedést is, nehogy megsérüljön a körömlemez!

Leoldás, reszelés után, 2-3 nap alatt nyeri vissza körmünk az eredeti keménységét , kb. 3-6 hónap alatt nő le, és nyeri vissza eredeti vastagságát.Akrilzselé – A legújabb hibrid műkörömépítő anyag

A forradalmian új műkörömépítő anyag első kipróbálásra elnyerte a tetszésemet. Ahogy a neve is sugallja, az akril (azaz a porcelán) és a zselé keverékéhez hasonlítható. Ennek köszönhetően a zselé és a porcelán minden jó tulajdonsága egyesül az anyagban a hátrányaikat hátrahagyva.

Például probléma lehet a porcelánnál, hogy a likvid nagyon illékony és igen kellemetlen a szaga. Sok vendég ezt nem tolerálja. Az akrilzseléhez nincs szükség likvidre, csak szagtalan izopropil-alkoholra. A porcelán levegőre viszonylag gyorsan köt, így nincs túl sok idő a formázásra, azonban az új polygel lehetővé teszi, hogy „végtelen” ideig tökéletesítsük a körmöket, hiszen UV-fényre köt, akárcsak a hagyományos zselék. Ettől függetlenül nincs égető érzés a lámpában, ahogyan azt a zseléknél megszokhattuk. Ettől a kellemetlenségtől is megszabadultunk!

A hagyományos zselék sajnos hajlamosak elfolyni, ha a vendég esetleg rosszul tartja a kezét a lámpában. Az akrilzselé viszont annyira sűrű anyag, hogy egyszerre 5 körmön tudunk dolgozni, mégsem mozdul el az anyag. Reszelni sokkal könnyebb, mint a porcelánt vagy a zselét, és nem szálló por keletkezik, hanem nagyon apró morzsalék, amit kevésbé tudunk belélegezni. Tartóssága és keménysége a porcelánnal vetekszik, nagyon ellenálló anyag, levegősödést a legritkább esetben tapasztalok, ami a problémás körmű vendégeknek fantasztikus hír!

A legtermészetesebb hatást ezzel az anyaggal lehet elérni, hiszen nagyon vékonyan lehet alkalmazni a körmökön. Olyan, mint egy gél-lakk!

Az akrilzselé előnyei:

  • szagtalan
  • nincs égető érzés
  • UV fényre köt
  • nem folyik el
  • nagyon könnyű reszelni
  • rendkívül ellenálló
  • természetes viselet a mindennapokra

Ha eddig féltél kipróbálni a műkörmöt, mert túl vastagnak ítélted, vagy túlságosan természetellenesnek, akkor ne habozz bejelentkezni!Referenciák

Általunk készített műkörmök fotói a Referenciák menüpont alatt található. (Kattintson ide)