Kiadó Fodrász szék és Műkörmös asztal


  • Fodrász állás
    Szabad fodrász szék:
    3 szék szabad

  • Műkörmös állás
    Szabad műkörmös asztal:
    nincs szabad asztal

Fodrász és műkörmös állás, szék kiadó bérleti díjas rendszerben

Vállalkozókat keresünk, több mint 10 éve stabilan működő, igényesen kialakított szépségszalonunkba!


Most 50% kedvezmény a bérleti díjakra!

Ezzel is segíteni szeretnénk, hogy el tudj kezdeni nálunk dolgozni és könnyebben ki tudd építeni a vendégkörödet az új helyen!

Érdeklődni a +3620 469 1221 telefonszámon lehet.

Cím: 1136 Budapest, XIII. kerület, Hegedűs Gyula utca 43.

(Lehel tér, Westend és Nyugati tér közelében)

Szalon Galéria:„Kezdő vagyok vagy nincs vendégköröm, így is dolgozhatok nálatok?

Igen! A fontos, hogy szeresd amit csinálsz, legyél megbízható (tartsd be amit a vendégeknek ígérsz), precíz a munkádra és tarts rendet magad körül.

Minden másban tudunk neked segíteni! Akár a vendégkör kiépítésében (jól működnek a keresztbe ajánlások), illetve tudunk segíteni online hirdetési kampány beállításában, időszakos promóciók (kedvezmények vagy kuponok) megtervezésében és létrehozásában! Az elkészült anyagokat pedig közzé tudjuk tenni a honlapunkon és a közösségi média felületeinken is!

Részletek:

Váltó műszakban egy kollégával kell osztozni a széken, egyeztetve a héten kinek melyik nap lenne jó, egész napos beosztással. (Például egyik héten: H, Sze, P, V. Másik héten: K, Cs, Szo).

Teljes műszakban nem kell osztozkodni és alkalmazkodni senkihez, úgy kizárólagosan lehet bérelni a széket. (Hétfőtől – Vasárnapig)

A bérleti díjban a rezsi benne van (tisztítószerek és internet is)! A kezdéshez az első havi bérleti díjat és 1 havi kauciót kell kifizetni. A takarítást takarítónő végzi (így mindig szép rend van a szalonban).

Az anyaghasználat nincs meghatározva, mindenki saját árlistával dolgozik.

A földszinten hőszivattyú működik (légkondi), pára elszívó szellőző rendszerrel! Az emeleten szintén mindkét helységben van külön légkondicionáló.

A földszinten kizárólag fodrászat működik (4 szék, egyszerre maximum 4 fodrász dolgozik).
Az emeleten külön szobában műköröm (4 műkörmös asztal), pedikűr (2 pedikűr szék) és külön szobában kozmetikus helység van kialakítva.

Minden nálunk dolgozó kollégának kialakult vendégköre van, így elég magas a szalon forgalma, illetve gyakran a betérő vendégeket sem tudják elvállalni a telített naptárak miatt.

A szalonnak saját honlapja (https://erabelle.hu) és facebook oldala van, amit a Google előszeretettel hoz ki az első találatok között.

A fodrászoknak saját raktár szobájuk van, zárható szekrényekkel.

Külön teakonyha, és étkező helység.

A tömegközlekedés kiváló, Lehel téri metró kijárat 5 percre, Westend 10 percre.