Álláslehetőségek, kiadó székek


  • Fodrász állás
    Szabad fodrász szék: 2 szék szabad

  • Műkörmös állás
    Szabad műkörmös asztal: 2 asztal szabad

Fodrász és műkörmös állás, szék kiadó bérleti díjas rendszerben

Vállalkozókat keresünk igényesen kialakított szépségszalonunkba (XIII. kerületi, Újlipótváros, Hegedűs Gyula utca 43.)!

Érdeklődni a +3620 469 3020 telefonszámon lehet.

Cím: 1136 Budapest, XIII. kerület, Hegedűs Gyula utca 43. (Lehel tér, Westend és Nyugati tér közelében)

Szalon Galéria:

Részletek:

Váltó műszakban egy kolléganővel kell osztozni a széken, egyeztetve a héten kinek melyik nap lenne jó, egész napos beosztással. (Például egyik héten: H, Sze, P, V. Másik héten: K, Cs, Szo).

Teljes műszakban nem kell osztozkodni és alkalmazkodni senkihez, úgy kizárólagosan lehet bérelni a széket. (Hétfőtől – Vasárnapig)

A bérleti díjban a rezsi benne van (tisztítószerek és internet is)! A kezdéshez az első havi bérleti díjat és 1 havi kauciót kell kifizetni. A takarítást takarítónő végzi (minden másnap jön, így mindig szép rend van a szalonban).

Az anyaghasználat nincs meghatározva, mindenki saját árlistával dolgozik.

A földszinten hőszivattyú működik (légkondi), pára elszívó szellőző rendszerrel! Az emeleten szintén mindkét helységben van külön légkondicionáló, körmösöknél levegő szűrő/tisztító.

A földszinten kizárólag fodrászat működik (4 szék, egyszerre maximum 4 fodrász dolgozik), az emeleten külön szobában műköröm (4 asztal), pedikűr és külön szobában kozmetikus helység van kialakítva. Minden nálunk dolgozó kollégának kialakult vendégköre van, így elég magas a szalon forgalma, jól működnek az egymásnak ajánlások, illetve gyakran a betérő vendégeket sem tudják elvállalni a telített naptárak miatt.

A szalonnak saját honlapja (http://erabelle.hu) és facebook oldala van, amit a Google előszeretettel hoz ki az első találatok között.

A fodrászoknak saját raktár szobájuk van, zárható szekrényekkel.

Külön teakonyha, és étkező helység.

A tömegközlekedés kiváló, Lehel téri metró kijárat 5 percre, Westend 10 percre.