Ahogy böngésztem az interneten a legújabb körömtrendek után kutatva, ráleltem a 2014-es tavaszi-nyári trendekre. Azt kell, hogy mondjam, nem hozott túl sok újdonságot.
A tavasz és nyár beköszöntével természetesen az élénkebb színű körmöket kedvelik az emberek. 🙂

Azonban az egyszerű, letisztult pasztell és nude árnyalatok még mindig hódítani fognak, talán annyi különbséggel, hogy fel lehet őket dobni mindenféle furcsa formájú geometriai mintával. Ami valljuk be, nem is rossz ötlet, legalábbis nekem tetszik. Vagy remekül passzolnak még hozzájuk a fordított francia díszítések, amikor a „holdacska” ívére helyezünk egy másik színt, magára az alapszínre. Ez is nagyon fel tudja dobni az egyszínű körmöket. Íme, egy-két példa:

classy-nail-nude-art-gold1

nude körmök

pastel-nails-bracelets-e1339635476405

pasztell körmök

Illetve a többszínű körmök is hódítanak, erre példa az előző kép, vagy amikor csak a gyűrűs ujj más színű.

A nail-stripes díszítések viszonylag újkeletűek, ezek sem mennek ki még idén a divatból. Az egyszerű körmöket nagyszerűen fel lehet dobni velük.

03af2dc82f5aabed2f51b9dc59d08fb5

nail stripes

Továbbra is játszhatunk a fényes-matt hatással, igazán elegáns lesz a végeredmény! A fekete az egyik személyes kedvencem. Íme:

matt1

Fekete köröm fényes-matt hatással


A másik véglet, a „mindentbele” köröm, ezen aztán találunk mindenféle díszt és színt. Ha nem tudjuk eldönteni milyen színt válasszunk, tökéletes megoldás 🙂

new-york-libertine-ga

A formákat illetően szinte bármi szóba jöhet, legyen szó manduláról, oválisról vagy kockáról. Kinek melyik tetszik.

Dióhéjban ennyi lenne a 2014-es trend, remélem tudtam segíteni a rengeteg forma, minta és szín világában eligazodni, és mindenki megtalálja a számára tökéletes körmöt! 🙂

Kellemes hétvégét kívánok!

2014-es körömtrendek (tavasz-nyár)
Cimke:                     

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük