1136 Budapest, XIII. kerület Hegedűs Gyula utca 43.
(Lehel tér és Nyugati tér között, a Victor Hugo utca és Csanády utca közé esik, szomszédos utcák: Pannónia utca és Visegrádi utca)

Bemutatkozás

Kedves régi és új Vendégeim!

Mindig arról álmodtam, hogy olyan kreatív munkám lesz, amivel másoknak is örömet tudok okozni. Több évnyi színekkel, anyagokkal való otthoni kísérletezés után úgy döntettem, elvégzek egy professzionális manikűrös képzést, hogy az álom valóra váljon, a kapott eredmény pedig ne csak gyönyörű, hanem tartós is legyen. Az állam által elismert Kézápoló és műkörömépítő bizonyítvány átvételét követően folyamatosan továbbképzéseken vettem és veszek részt az újabb technikák megismerése érdekében.

Az a tapasztalatom, hogy szép körmökkel mindig jobban érzi magát az ember, így egy jó manikűr az egész megjelenésünkre pozitív hatással van.  A hétköznapokban egy kis szépségápolás, néhány óra énidő és törődés garantáltan hozzájárul ahhoz, hogy feltöltődj és jobban érezd Magad! Ezért lett hivatásom a ,,körmözés”, mert bár apró dolognak tűnhet, egy szép munka sok örömet és önbizalmat ad!

Valamilyen fontos alkalomra készülsz éppen? A tökéletes szett mellett nélkülözhetetlen az ápolt kéz, egy gyönyörű manikűrrel igazán elegáns és lenyűgöző megjelenésre tehetsz szert, akár egy ápoló natúr vagy japán manikűrt választottál, akár egy műkörömépítést vagy géllakkozást.

Ha a szépség és természetesség elkötelezett híve vagy, jószívvel ajánlom a natúr méhviasz alapú japán manikűrt. A kezelés időtartama kb. 90 perc, azonnal szebbé, fényesebbé és erősebbé varázsolja körmeidet, rendszeres alkalmazása esetén tartósan ellenállóbbá teszi a természetes körömlemezt.

Kérdés, időpontfoglalás:

+36 30 263 8213

(ha épp nem elérhető, kérlek írj üzenetet)

Hétköznap első foglalható időpont

 szabad hely esetén  reggel 09.30-tól

Hétköznap utolsó foglalható időpont szabad hely esetén

Műköröm építés/töltés/mentés 15.30-ig

Géllakk, egyéb manikűrszolgáltatás 16.30-ig.

Árlista:

A listaárak forintban értendőek egy szettre.
Fizetés készpénzben a helyszínen nyugta ellenében lehetséges.

Garancia
Nálam készült szett esetén 3 napon belül jelzett apróbb hiba javítása a szettár 15%-a,  kőpótlás egy alkalommal ingyenes, nagyobb javítás a szettár 20%-ától.
Kedvezményes lehetőség
2 hetente rendszeresen visszatérő Vendégeim VIP kártyával -10% kedvezményben részesülnek az általuk igénybe vett szolgáltatás árából, mely a fizetéskor kerül levonásra.
További részletekről érdeklődni személyesen lehetséges.
FONTOS!
Töltés maximum 2 hetes lenövés esetén vehető igénybe, nagyobb lenövés esetén építés/csere javasolt a minőségi eredményért.

 Kizárólag eredeti, minőségi alapanyagokat és eszközöket használok munkám során a magas minőség és biztonság érdekében. Használt márkáim: Crystal Nails, MarilyNails, BrillBird, Perfect Nails

Referenciák: